Om oss

Skjold Singel og Stein ble til i 2018, da Magnar Fjeldheim ved en ren tilfeldighet oppdaget potensialet i steinen da han sprengte på sin eiendom i Vindafjord. Dette var starten på en spennende reise fra å være en lokal entreprenør til å bli en anerkjent leverandør av premium Herregardssingel, et produkt som nå løfter uteområder rundt i Norge med sin unike skjønnhet.

Vendepunktet kom da Magnar leverte et gratis lass med sand til sandkassen til Skjold barnehage, og en ansatt bemerket den særegne, gyldne fargen på sanden. Denne tilbakemeldingen ble en øyåpner og førte til en ny bevissthet rundt det gyldne fjellet vi hadde tilgang til. Den gyldne tonen, ulik den typiske steinen funnet i regionen, inspirerte navnet Herregardssingel, et navn som reflekterer både den estetiske verdien og den fornemme kvaliteten på singelen vi tilbyr.

Herregardssingel ble raskt etterspurt for sin distinkte og staselige kvalitet, inspirert av de elegante grusveiene sett i britiske herregårder og historiske serier. Denne etterspørselen har vokst, og vi er nå stolte over å kunne levere vår singel til både private husholdninger og næringslivet, fra lokale prosjekter til leveranser så langt som Holmenkollen i Oslo.

Vi er dedikerte til å tilby et bærekraftig, norsk produkt som ikke bare forbedrer utseendet på ethvert prosjekt det blir en del av, men også bidrar til en grønnere og mer bærekraftig fremtid for landskapsdesign. Vi ser frem til å fortsette vår reise og bringe den unike skjønnheten av Herregardssingel til nye prosjekter og landskap.

Les mer om hvorfor du bør velge norsk stein her..

haug med herregårdsingel
Magnar Fjeldheim
Handlekurv