Personvernerklæring

Hos Skjold Singel og Stein er vi forpliktet til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettbutikk. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysningene dine når du besøker eller gjør et kjøp fra vår nettbutikk.

Innsamling av personopplysninger

Når du besøker nettbutikken vår, samler vi inn visse informasjoner om din enhet, din nettleseraktivitet og informasjon som er nødvendig for å behandle kjøp. Dette inkluderer:

  • Kontaktinformasjon som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer når du legger inn en bestilling.
  • Betalingsinformasjon for å fullføre kjøpet. Merk at vi bruker sikre tredjeparts betalingstjenester og lagrer ikke betalingsinformasjonen din hos oss.
  • Informasjon om dine kjøp, ønskelister og preferanser.

Bruk av personopplysninger

De innsamlede opplysningene brukes til følgende formål:

  • For å behandle og fullføre bestillinger, inkludert betaling og levering.
  • For å kommunisere med deg om din bestilling og andre forespørsler.
  • For å forbedre vår nettbutikk og tilpasse din shoppingopplevelse basert på dine preferanser.
  • For å sende deg markedsføringsinformasjon, nyhetsbrev og tilbud, hvis du har samtykket til dette.

Deling av dine personopplysninger

Vi deler dine personopplysninger med tredjeparter kun i den hensikt å utføre tjenester på våre vegne, som for eksempel betalingsprosessering, frakt og markedsføring. Alle tredjeparter er forpliktet til å beskytte dine data og bruke dem kun i samsvar med våre instruksjoner. Vi selger aldri dine personopplysninger til andre.

Sikkerhet

Vi tar ditt personvern på alvor og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til markedsføringskommunikasjon. Kontakt oss på [din e-postadresse] for å utøve dine rettigheter.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den oppdaterte versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettbutikk. Vi oppfordrer deg til regelmessig å sjekke denne siden for eventuelle endringer.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på e-post [email protected] eller telefon 913 18 601.

Handlekurv