Bærekraftig stein som varer evig

Stein er foretrukket materiale i bygging og landskapsdesign, verdsatt for sin naturlige skjønnhet, holdbarhet, og tidløshet. Norsk stein, hentet direkte fra norske steinbrudd, står frem som et mer bærekraftig alternativ til importert stein. Steinprodukter kan bli en klimavennlig løsning for både private og offentlige uterom.

I følge Norsk Bergindustri har andelen importert naturstein langt over doblet de siste 15 årene. Det er uttalt ønske fra både byggherrer, entreprenører, konsulenter og arkitekter at det brukes mer norsk naturstein i offentlige og private prosjekter nasjonalt.

Velger man stein fra norske steinbrudd, investerer man i et materiale som ikke bare løfter det visuelle landskapet, men som også er mer bærekraftig enn andre alternativer. Valget reflekterer en forpliktelse til miljøet, samtidig som det bringer en bit av Norges robuste natur inn i våre daglige liv.

Vår Herregårdssingel og steinprodukter har en unik beigefarge som gir uteområdet et mykt og elegant utrykk og som man ellers bare oppnår med dansk strandsingel eller elvesingel. Herregårdssingelen er et mer bærekraftig alternativ enn importert stein, og produseres i Norge i steinbruddet vårt i Skjold på Haugalandet.

Nærbilde hvit singel
Handlekurv